21 Şubat 2013 Perşembe

Bebek Bakıcısı

Damla İnsan Kaynakları elemana iş bulma, işe eleman yerleştirme sektöründe uzun yıllar yapmış olduğu profesyonel ve başarılı çalışmalarıyla sektörün üst basamaklarında yerini almıştır. Bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, dadı, oyun abla ve abisi, ev öğretmeni, anaokulu öğretmeni, şoför, yaşlı bakıcısı arıyorum, hasta bakıcısı, temizlik elemanları, villa elemanları (evli çift), özel şoför, aşçı ihtiyaçlarında başvuran müşterilerin ihtiyaçların karşılamaktadır.

Teknolojik alt yapıya sahip Damla İnsan Kaynakları müşteri ihtiyaçlarını kalifiye, eğitimli, deneyimli, genç ve dinamik elemanları ile karşılamaktadır. Eleman talep eden müşteriye 20.000 cv lik havuzdan hızlı bir şekilde istenen niteliklere sahip elemanları seçmektedir. Müşteri ile elamanı bir araya getirerek çözüm sağlamaktadır. İşe yerleştirilen eleman 2 ay içerisinde işten ayrıldığı takdirde Damla İnsan Kaynakları tarafından aynı niteliklere sahip eleman gönderilmektedir.

Bebek bakıcısı arıyorum talebi ile başvuran ailelere bebeğin tüm ihtiyacını karşılayacak, bebeğin zihinsel gelişimini, fiziksel gelişimini yakından takip eden bakıcılar verilmektedir. Bebek bakıcısı 0-3 yaşına kadar bebeğe bakmaktadır. Bebeğin yaşına göre oyun öğretmekte ve birlikte oynamakta, dengeli bir şekilde beslemekte, bebeğe temiz ve hijyen bir ortam sağlamakta ve temizlik alışkanlıklarını öğretmekte, kontrollü bir şekilde televizyon izletmekte, temiz giysiler giydirilmekte, uyku düzeni sağlanmakta ve bebek rahatsızlandığında ilaçları tam saatinde verilmektedir.

Yaşlı bakıcı arıyorum talebi ile Damla İnsan Kaynaklarına başvuran müşteriler isabetli bir karar vermiş olmakta ve istenen niteliklerde genç, dinamik, tecrübeli, eğitimli ve işini seven, nitelikli elemanlara gönül rahatlığı ile yaşlılarının bakımını yaptırmaktadır.

3 yaşından büyük çocukları için çocuk bakıcısı arıyorum talepleri Damla İnsan Kaynaklarına başvuru yapan aileler hızlı bir şekilde istedikleri nitelikte çocuk bakıcısına kavuşmakta, bebeğin fiziksel ve ruhsal gelişimi eğitimli bakıcı ile yakından takip edilmekte, sosyal gelişimi sağlanmaktadır. Eğitimli ve deneyimli bakıcı çocuğun kişisel gelişimine destek ve yardımcı olmakta, çocuğun yaşına uygun spor yapmasını sağlamakta, mental gelişimine destek olmaktadır.

Dün var olan ve bugün de hizmetlerini özverili ve başarılı şekilde sürdüren Damla İnsan Kaynakları gelecekte de kaliteli hizmetini devam ettirecek ve sektörde üst düzeyde yer almaya devam edecektir. Damla insan kaynakları sayısız referansa sahip bulunmakta ve bu referanslardan bazılarını web sayfalarında müşterileri ile paylaşmakta, referans videoları sayfa üzerinde yer almaktadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder