23 Şubat 2013 Cumartesi

Mum Süsleme

Çeşitli davetlerin, partilerin ve organizasyonların en önemli detayları, ufak gibi görünen fakat oldukça önemli yer tutan aksesuar ve diğer detaylardır. Mekanı, ortamı, konsepte uygun bir hale getirmek için var olan aksesuarlar, genellikle balonlar, mumlar ve çeşitli süslerdir.

 

Romantizmin en önemli simgelerinden birisi olan mum, genellikle romantik akşam yemeklerinde, baş başa kutlamalarda ve evlenme teklifi organizasyonlarında sıklıkla kullanılır. Ortama sıcak ve romantik bir hava katan mumlar, evlilik teklifi fikirlerinde sıklıkla görülür. Siz de, sevgilinize romantik bir evlilik teklifi yapmak istiyorsanız, sizin için hazırlayacağımız, mumlarla dolu romantik bir sürpriz ile, ona unutulmaz bir evlilik teklifi yapabilirsiniz. Sizin için hazırlanmış bir yatta, onlarca mum eşliğinde romantik bir yemek yedikten sonra, İstanbul Boğazı’na karşı evlenme teklifi, eminiz sizin kulağınıza da hoş geliyordur. Ya da, sevgiliniz kendi evine girdiğinde her yerde yanan mumlar ve etrafı süsleyen güller düşünün. Bu romantik sürpriz, aranızdaki aşkın alevlenmesini sağlayacak.

 

Mum süsleme, sadece evlenme teklifi yapmak için değil, evlilik yıldönümlerinde ya da baş başa romantik bir yemek isteyen evli çiftlerin kutlamalarında da sıklıkla kullanılır. Genellikle yemek masasının üstünde duran mumlar, ortama loş ve romantik bir hava katar. Siz daha fazlasını ve daha farklı bir mum süslemeleri yapmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Evinizin her köşesini, eğlenceli ve romantik mumlarla süsleme işini bize bırakın. Eşiniz ve sizin için harika bir yemek organize etmek istiyorsanız, sizin için İstanbul’un en güzel mekanlarından birinde, mum süslemeleri eşliğinde romantik bir akşam yemeği organize ediyoruz. Siz de, bizimle iletişime geçerek, eşiniz ve sevgilinizle yapacağınız kutlama ve organizasyonlarda, romantik mum süslemeler eşliğinde harika bir gece geçirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder